Замовлення продуктів в інтернеті стало стилем життя 21-го століття. Звичайно ж! Перебуваючи в зручному для вас місці, займаючись своїми справами і в цей же час робити покупки! Що може ще так економити час? Особливо, якщо це стосується контактної продукції, без якої багато хто не може навіть вийти з дому. У ці моменти і приходить на допомогу інтернет-магазин продуктів, коригуючих зір.

Сьогодні ви можете замовити контактні лінзи в інтернет-магазині і бути впевненим у їх якості.

Замовляючи лінзи в інтернет-магазині Kievlinza.ua, клієнт має постійну накопичувальну систему бонусів за придбаний товар, накопичені бонуси дають знижку на придбання наступного продукту з нашого каталогу. На нашому сайті ви можете переглянути та ознайомитися з наступними продуктами:

  • Сертифіковані контактні лінзи;
  • Аксесуари для лінз;
  • Розчини для догляду за лінзами;
  • Краплі для очей.

У Вас є можливість подивитися сонцезахисні окуляри і засоби, коригуючі зір, потім зробити онлайн-примірку вподобаної моделі.

Як визначитися з вибором лінз? На що треба звернути увагу?

Безумовно, перше, що ви повинні зробити - звернутися до лікаря-офтальмолога. Після консультації ви будете мати на руках індивідуальний рецепт на лінзи. Лінзи для корекції зору розпізнають за наступними критеріями:

  • Матеріал, на основі якого зроблені лінзи. Він може бути гідрогелевий, силікон-гідрогелевий і гіпергелевий.
  • Режим заміни і графік носіння. Лінзи розділяються на 2 типи: планової заміни (3 місяці, 1 місяць, 2 тижні, щоденна заміна) і традиційного носіння (6-9 місяців). Найбезпечніші лінзи з коротким терміном носіння.
  • Оптична потужність лінзи і радіус кривизни (визначається офтальмологом).

Интернет-магазин Kievlinza забезпечує якість пропонованого продукту, гідне обслуговування, безкоштовну консультацію і швидку доставку до дверей. Доставка по Україні здійснюється Новою поштою і Автолюкс.  Ви можете забрати своє замовлення в одному з магазинів Оптики-С у Києві.

Клієнти з консервативними поглядами на рахунок онлайн-покупок мають можливість відвідати мережу магазинів Оптика-С і отримати безкоштовну консультацію фахівця.