Контактні лінзи - хороша заміна окулярів. Більшість людей з поганим зором вибирають саме їх. Але коригуючий засіб вимагає до себе особливої ​​уваги і догляду. Також важливо правильно їх підібрати за всіма параметрами.

Зараз спостерігається поширення пресбіопії у людей старше сорока років. Для корекції зору і вирішення даної проблеми застосовують мультифокальні лінзи.

Мультифокальні лінзи бувають декількох типів: твердими або м'якими, різних дизайнів, змішаними і звичайними. Для концентрації на близькому оточенні або для далеких відстаней.

Змішаний дизайн призначений для коригування зору, яке відбувається від центру органу зору для різної відстані, імітуючи природний зір завдяки точкам аберації.

У такого виду корекції ряд переваг:

• Покращують гостроту зору для дальньої і ближньої відстані.

• Мають менш різкий перехід при корекції зору.

• Дають можливість бачити на будь-які відстані без інших коригувальний засобів.

• Природно коректують очі.

Завжди потрібно підбирати контактні лінзи після діагностики у лікаря. Офтальмолог розповість, як правильно доглядати і носити лінзи.

Щоденної заміни

«Biotrue ONEday for Presbyopia» - коригують зір від пресбіопії і надають потрібну проникність кисню. Зміст 78% води аналогічний рівню вологи в зовнішній оболонці ока, також надають повну сумісність лінз з частиною органу зору.

«Alcon Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal» - інновація серед лінз, коригують зір при пресбіопії. Прості і безпечні у використанні. Також захищають зовнішню оболонку ока від ультрафіолетових променів

Місячної заміни

«Alcon Air Optix Multifocal» підходять для людей з віковою далекозорістю. Зроблені на основі силіконового гідрогелю. Також, як і «Biotrue ONEday for Presbyopia», мають високу ступінь пропускання кисню. Можна носити до 6 днів не знімаючи. Коректують пресбіопію різних стадій, дозволяють чітко бачити близькі і далекі відстані.

«Cooper Vision Biofinity Multifocal» сприяють комфорту при носінні лінз без пересихання і кисневого голодування. Високий рівень зволоження і пропускання кисню забезпечує захист від білкових відкладень.

«Bausch & Lomb Pure Vision 2 Multifocal». Модернізована технологія забезпечує чітку видимість без відхилень, надає плавний рух лінзи по слизовій оболонці.