Контактні лінзи і їх користь

Порятунок для мільйонів людей з поганим зором є і це - контактні лінзи. Відмінна можливість модникам і модницям змінити свою зовнішність з'явилася завдяки кольоровим лінзам для очей. Ось так одна маленька деталь Вашого образу може змінити Ваш імідж, зовнішній вигляд і Ваше життя в кращу сторону.

Лінзи для очей - це прекрасна альтернатива традиційним методам корекції зору. Вони допоможуть Вам по - новому подивитися на навколишній світ, це Вам не через скляні діоптрії окулярів все розглядати. Найбільшим плюсом при носінні лінз є те, що з ними у Вас з'явиться можливість  носити сонцезахисні окуляри. Хіба могли Ви собі таке дозволити при носінні звичайних окулярів? Звичайно ж ні. Ось і замисліться тепер про придбання новенької пари контактних лінз.

Окуляри або контактні лінзи?

Якщо Ви тривалий час свого життя носили окуляри, то при першому ж одяганні лінз Ви отримаєте незабутні відчуття. Люди, у яких короткозорість, перший раз одягнувши  лінзи, помітять, що все навколо трохи змінило розмір, предмети виглядають чіткіше, яскравіше, виразніше.

Напевно, Ви часто стикалися з такою проблемою, що перегляди фільмів в кінотеатрі 3D для Вас не дуже зручні.  Як  надягати окуляри на окуляри? Погодьтеся, некомфортно. Це ще один крок до того, що пора починати користуватися контактними лінзами. Не відмовляйтеся від безлічі розваг тільки через те, що у Вас поганий зір і Ви змушені носити окуляри. Насолоджуйтеся вже повною свободою.

Лінзи для очей: плюси і мінуси

Багато людей бояться носити лінзи, так як переконані, що лінзами можна занести собі інфекцію в очі. Цей міф ми розвіємо, навівши ряд неспростовних фактів.  Самі по собі лінзи продаються в спеціальній упаковці, вони не контактують ні з якими предметами,  знаходяться в спеціальному розчині. Все залежить тільки від Вас і Вашої особистої гігієни. Якщо Ви будете дотримуватися всіх правил гігієни і порад Вашого лікаря - офтальмолога, тоді у Вас ніколи не буде проблем з різними запаленнями і страхами занести собі щось в очі.

Ще один момент. Багато хто боїться, що при різких рухах або ж активному способі життя лінза може випасти з ока. Це неможливо. Сила, яка тримає Вашу лінзу в оці, безпосередньо залежить від правильного вибору діаметра лінзи. Проконсультуйтеся з фахівцем, адже тільки він зможе правильно Вам підібрати лінзи.  Купуйте, носіть і не бійтеся їх втратити.

Помилкою є і те, що багато хто думає, що носити лінзи - це дороге задоволення. Так давайте з Вами подумаємо, а носити окуляри хіба дешевше? Зовсім ні. Цінова політика лінз різноманітна, точно так само, як і з окулярами для зору. На ринку продажів сьогодні є широкий асортимент різноманітних лінз. Ви можете дозволити собі абсолютно будь-які, все залежить від частоти заміни лінз і від їх типу. Знову ж таки, у всіх питаннях Вам, безумовно, допоможе офтальмолог. Він Вам підбере найбільш підходящі  конкретно Вашому стилю і способу життя лінзи без шкоди Вашому фінансовому становищу.

Лінзи для очей - це відмінна можливість поглянути на світ іншими очима. Так чому ж цим не скористатися? Життя і світ технологій не стоїть на місці, так що ризикнувши один раз, можна залишитися задоволеним і змінити свій погляд назавжди.