Контактні лінзи - це простий інструмент для корекції зору. Їх можна носити всім, хто потребує цього і тим, хто просто мріяв змінити свій колір очей.

Місячні контактні лінзи - це правильний вибір для щоденного носіння. В таких лінзах міститься більше води, хороша киснепроникність і носити їх можна більше 10-ти годин на день. Декілька разів на тиждень потрібно знімати лінзи, щоб відпочивали очі. При правильному догляді лінзи не забруднюються, і тоді очі не відчувають дискомфорту.

Кожна людина замислювалася про примірку лінз. Одні хотіли відчути себе інакше, іншим довелося, тому що зір підвів. Місячні контактні лінзи підходять для обох випадків.

Плюси місячних лінз:

  • Високий вміст води;
  • захист від ультрафіолетових променів (в залежності від фірми);
  • добре пропускають кисень;
  • підходять для короткозорості і далекозорості.

Що відносно мінусів, ми ідентифікували один, виключно денний режим експлуатації, але досить сумнівний. Контактні лінзи - це як засіб гігієни - тільки для однієї людини. Після використання лінз обережно зніміть їх, промийте розчином для лінз і покладіть в контейнер з чистою рідиною. Так лінзи очистяться і продезінфікуються.

Дівчата / жінки повинні знати, що наносити будь-яку косметику можна тільки після того, як ви вдягли лінзи. З контактними лінзами не рекомендується плавати в басейні, озері або морі, так як можливий ризик «зловити» інфекцію.

Провідними брендами на світовому ринку виробництва лінз є: Alcon, Bausch & Lomb, ClearLab International, Cooper Vision, Johnson & Johnson Vision Care, Zeiss Vision Care.