Ось у багатьох бувало таке, що дуже подобаються окуляри, але оправа Вам не підходить. Або колір не подобається, форма, або оправа тонка або ж, навпаки, занадто груба. Здавалося б, дрібниця, але ж це частина окулярів і вона повинна виглядати ідеально і, що не менш важливо, зручно сидіти на обличчі.

Якщо Ви стикалися з такою проблемою, то Ви розумієте, як важко вибрати відповідну оправу, щоб вона була ще й стильною, зручною і красивою. Оправи для окулярів - один з головних аксесуарів Вашого образу і до його вибору потрібно підходити ретельно.

Модні оправи для окулярів - їх варіантів дуже багато. Все залежить тільки від ваших смаків і уподобань. Не бійтеся експериментувати, підберіть собі яскраву оправу, адже на вулиці весна і точно хочеться вже зовнішніх змін після монотонної зими. Так само, як завжди, актуальні оправи з тваринами принтами. Але що вже точно ніколи не вийде з моди - це класика. Класика ніколи не буде виглядати безглуздо або некрасиво. Варто тільки правильно підібрати колір і форму оправи, як ви відразу перетворитеся, зробивши свій образ виразним і неповторним.

Модними вважаються в цьому сезоні і оправи «cat-eye (котяче око)». За рахунок витягнутих куточків власниця такої моделі виглядає більш грайливо. Володарками таких оправ були Софі Лорен і Мерлін Монро, та й сьогодні вони виглядають не менш стильно і модно, ніж пів століття тому. Кокетлевий і жіночний образ додадуть Вам окуляри в такій оправі.

Як же без знаменитих «авіаторів». Ця оправа, напевно, йде всім, за це її так і люблять. Їх сміливо можна вважати одними з наймодніших як жіночими, так і чоловічими окулярами. Вони підійдуть і до повсякденного, і до спортивного, і, навіть, до ділового стилю. Головне грамотно все поєднувати.

Так само актуальними оправами на сьогоднішній день є окуляри в об'ємних пластикових оправах, вони допоможуть Вам виглядати дуже ефектно. Їх є безліч варіантів, різних розмірів і кольорів, строгих, зі стразами і декором з метала. Слід пам'ятати, що оправу для окулярів слід вибирати індивідуально. Для жінки це як вибір макіяжу. В такому випадку не існує певної моди або тенденцій, Ваш смак, переваги і стиль життя - ось головний принцип вибору оправ для окулярів.

У нашому інтернет - магазині оптики «Кіевлінза» Ви легко знайдете те, що потрібно. Ви отримаєте якісний товар. І пам'ятайте, що жоден аксесуар так не змінює Вашу зовнішність, як окуляри в красивій, стильній оправі. Ідіть на зустріч до змін, а ми Вам у цьому допоможемо.