У сучасному світі окуляри є не тільки практичним аксесуаром, який допомагає поліпшити зір або захищає від сонця, але й важливим елементом доповнення образу. Які ж оправи 2018-2019 років стануть модними?

Для того, щоб зрозуміти, яка форма оправи вам підійде, потрібно враховувати тип зовнішності, риси обличчя, зачіску. При виборі оправи для окулярів, важливо розуміти, що, якщо є проблема короткозорості, через лінзи очі будуть здаватися менше. У таких випадках розглядати потрібно оправи з великими формами. При гіперметропії навпаки, оправу рекомендується купувати маленьких розмірів. Це буде виглядати гармонійно і зі смаком.

 

Модними окулярами майбутнього сезону стануть стильні оверсайз. У цій моделі класичні лінії показані в сучасній інтерпретації. Ця оправа користується популярністю серед зірок. Вона не маленьких розмірів, тому може підійти людині, у якої короткозорість.

Оправа «котяче око» додасть інтриги яскравому луку. Ця форма сьогодні відроджується, так як стала популярною вона ще в 40 роках 20 століття в США. Загострені верхні кути інтригували тільки жінок, але сьогодні цю форму дизайнери вважають прийнятною і для чоловіків. Оригінальна форма підійде кожному образу і обов'язково буде виділяти власника такої краси.

Окуляри без оправи стануть знахідкою для тих, хто бажає не акцентувати увагу на окулярах. Нову колекцію окулярів без оправ випустив всесвітньо відомий дорогий бренд. Таке рішення зробить погляд яскравішим. Окуляри мають прямокутну форму з трохи закругленими краями.

Оправа для окулярів круглої форми стане знахідкою для екстравертів, які вміють і хочуть бути яскравішими. Вибір неординарної особистості буде падати на користь цієї форми.

Цікавим рішенням дизайнерів оправ для окулярів майбутнього сезону стануть яскраві кольори і своєрідні принти, наприклад, з декором. Леопардовий принт, візерунки тварин - стануть хітами сезону. Володарі окулярів для зору з такою оправою повинні бути готові не бояться бути в центрі уваги. Подібні оправи, напевно, більше підійдуть для літа, але, якщо ви будете носити їх в іншу пору року, станете яскравішими. Модники, які віддають перевагу білому або чорному кольорам, також будуть стильними в майбутньому сезоні.

Стильних оправ багато, але, щоб форма ідеально підкреслила вашу індивідуальність, потрібно зупинити вибір на тому, що йде саме вашії зовнішності. Серед новинок 2018-2019 року можна знайти оптимальне рішення під будь-який тип обличчя.