Чоловічі сонцезахисні окуляри як аксесуар

Сучасні чоловіки вже можуть позмагатися з жінками в стадії «шопоголизма». Вони також стежать за модними новинками, за стилем зачіски, навіть за своєю зовнішністю. В їх гардеробі одягу, взуття та аксесуарів, напевно, нітрохи не менше, ніж у жінок. Все тому, що з'явилася така можливість. Адже кількість модних чоловічих магазинів за останній час солідно зросла.

І, звичайно ж, в будь-якому образі не обійтися без стильних аксесуарів. Ми Вам розповімо які ж сонцезахисні окуляри чоловічі будуть в моді цього літа, і що потрібно підбирати в залежності від способу і ситуації.

Ну як же без класики? Окуляри «Авіатори», «вайфарери», «Тішейди», напевно, ніколи не вийдуть з моди. Такі оправи завжди будуть виглядати стильно і актуально. Крім того, сучасні модельєри з кожним роком намагаються всіляко їх урізноманітнити. Такі окуляри повинні бути в гардеробі кожного чоловіка, адже це незамінний аксесуар, який обов'язково колись зіграє свою роль. До речі, з такими завжди актуальними окулярами, Вам не доведеться кожного сезон стежити за модними тенденціями - Ви завжди в «тренді».

Оправи та лінзи в чоловічих окулярах від сонця

Крім різноманітних оправ, особливою ​​колірною гамою тепер відрізняються і лінзи. Ви можете вибрати не тільки класичні чорні або коричневі, а й яскраві різнокольорові або дзеркальні лінзи. Звичайно, можливо деякі підійдуть тільки для пляжу, а деякі тільки для ділового суворого образу, але ми ж розуміємо, що будь-який гардероб не обмежиться єдиним аксесуаром.

У 2016 році дуже стильними вважаються окуляри чоловічі сонцезахисні з плоскими лінзами. До слова, популярність свою такі окуляри отримали ще в 80-і роки минулого століття, але з нашою тенденцією повертати в моду все старе або, як ми називаємо «ретро» - плоскі лінзи знову в моді. Це може бути будь-яка модель очок, від вайфарери до авіаторів, відмінною рисою є абсолютно плоска лінза, яка знаходиться на рівні з оправою.

Круглі окуляри додадуть вашому стилю «вінтажності». І не вірте, коли Вам скажуть, що вони йдуть не всім. Так, може певна модель, але вони ж бувають різні: великі, маленькі, в пластикових або металевих, вузьких і широких оправах, кольорові чи однотонні.

Повірте, Ваші ідеальні чоловічі сонцезахисні окуляри існують, і Ви коли-небудь точно їх знайдете. А ми Вам у цьому допоможемо, адже на нашому сайті є не тільки більше тисячі моделей окулярів, але і чудова функція онлайн примірки, яка допоможе приміряти Вам окуляри прямо зараз! Вдалих Вам покупок і залишайтеся стильними з KievLinza!