Окуляри вже давно стали чимось звичним в нашому житті. І не важливо,  це окуляри  для корекції зору  або сонцезахисні, їм все одно потрібен догляд.

Мало хто над цим замислюється, але якщо за окулярами погано дивитися, то, як результат, Ви можете наразити на небезпеку здоров'я своїх очей. Пиль осідає скрізь, і окуляри не виняток, а за рахунок вологого середовища очей, це може привести до серйозних наслідків. Тому потрібно відповідально ставитись до гігієни своїх окулярів.

Цікавий факт: при брудних лінзах видимість знижується на 30%.

Щоб Ваші окуляри завжди були красиві, Вам потрібно всього лише приділяти їм трохи своєї уваги. Також, Ви повинні знати, що для кращого застосування окулярів потрібно:

- Знімати окуляри  акуратно, підтримуючи їх за дужки.

- Знявши окуляри, завжди намагайтеся їх відразу ж прибрати в футляр, ніколи не кладіть окуляри лінзами  до низу, це може їх пошкодити.

- Лінзи можна витирати  серветкою з мікрофібри, а очищати лише спеціальним спреєм.

Спрей для очищення окулярів  швидко вирішує проблему забруднення

Проблема очищення окулярів на сьогоднішній день дуже швидко вирішується. Все, що Вам для цього знадобиться, це  лише придбати спрей-очищувач і просочені вологі серветки. Потреба в цих спреях цілком виправдана, адже в їх складі є тільки поверхнево-активні речовини (ПАР). На відміну від звичайних побутових очищувачів, ПАР не містять лужних добавок, аміаку, органічних розчинників, тому що саме ці компоненти можуть пошкодити поверхню лінз.

Для догляду за окулярами також важливо мати серветку,  матеріал  якої складається з мікрофібри і має дуже малий діаметр мікроволокон, завдяки чому їм вдається проникати навіть в дуже маленькі мікропори. Неважливо якими окулярами Ви користуєтесь, ця серветка Вам знадобиться в будь-якому випадку.  Протирати окуляри потрібно дуже дбайливо і робити це тільки круговими рухами. Щоб очищення цими серветками принесло очікуваний результат, потрібно постійно підтримувати їх  в чистому стані.

 Дуже сильно спростили життя спреї проти запотівання лінз. Особливо актуальна ця проблема для плавців, адже при запотіванні незручно плавати, і цей дискомфорт знижує ефективність тренування. Тому спрей проти запотівання окулярів - це порятунок! Зручність у використанні цих спреїв дуже висока.

Щоб Ваші окуляри прослужили довгий час, Вам всього лише потрібно  приділяти трохи часу на їх догляд. І тоді окуляри Вам прослужать багато часу.

Щоб підтримувати свої окуляри в хорошому стані, а очі не піддавати ризику, Вам потрібно всього лише стежити за гігієною Ваших окулярів, а вона займає зовсім небагато часу.