В очах людини відображаються його душа і внутрішній світ. Поети стверджують, що очі можуть "говорити" без слів. Але важливо розуміти, що досвідчена людина завжди зможе по очах "прочитати" емоції співрозмовника і зрозуміти бреше він або ж чесний з ним. Очі вважають дзеркалом внутрішнього світу, а лінзи різних кольорів можуть прикрасити їх і тим самим внести різноманітність в повсякденний вид.

 

Кольорові лінзи для корекції

Уже порівняно давно оптичні лінзи стали популярним способом корекції зору. Великий асортимент і попит на лінзи в оптиках - один з вагомих аргументів на користь такого методу коригування. Різні види, кольори, матеріали виготовлення, - вони здатні повністю змінити ваш імідж. Більш того, лінзи мають майже магічну можливість додати більше фарб в навколишній світ і зробити його більш чітким і яскравим. Звичайно ж, насправді, ніякої магії немає, - тільки науковий підхід і професійне виконання.

 

Вперше лінзи різних кольорів "побачили світ" наприкінці XX століття. Вони були створені для використання в контактній корекції, функція зміни забарвлення райдужної оболонки з'явилася пізніше. Пристосування покривалися спеціальною фарбою, що дозволяло впізнати їх в дезінфікуючому розчині. Професійні спортсмени і актори під час театральних виступів застосовували їх і для кращого розпізнавання предметів і для отримання косметичного ефекту.

Сьогодні асортимент лінз, представлений в магазинах оптики, дозволяє як легко змінити зовнішність, так і позбутися проблем із зором.

Які існують види кольорових лінз:

  • Відтіночні - використовуються для посилення виразності кольору очей, підкреслюють, але не змінюють колір.
  • Індикаторні - пофарбовані спеціальною фарбою, що дає додаткову зручність під час догляду, а також можливість швидко виявити лінзи в розчині.
  • Косметичні - пофарбовані з непомітною радужкою. Вони можуть прекрасно змінити колір ваших очей на той, який потрібно, або посилити "рідний" колір райдужної оболонки. Цей вид відрізняється популярністю, він включає масу відтінків: від звичайних червоних, трав'янистих, жовтих до цікавих вугільних, смарагдових і бузкових. Вони підходять абсолютно всім, тому що можуть бути прикрасою і одночасно коригувати зір.
  • Crazy - якщо ви неординарна особистість, ринок оптики надає великий вибір лінз, які мають різні картинки, візерунки і малюнки. З лінзами Crazy можна не просто вразити оточуючих, а й налякати їх. Такий аксесуар під час тематичних вечірок зробить ваш образ однозначно яскравим. Асортимент картинок просто вражає: існують і такі, що можуть повністю змінити вигляд ока, - наприклад, зробити його червоним або надати "котячий прищур". Ви можете підібрати унікальні орнаменти або зображення для райдужної оболонки ока. Щодня вибір зростає: м'ячі, рослини, валюти. Все, що ви хочете, можете придбати і доповнити ваш образ.

Вибір залишається за вами, але пам'ятайте що лінзи роблять не тільки привабливими ваші очі, але і допомагають зору.