Догляд за очима

Давно відомий факт: 80% інформації ми отримуємо за допомогою очей, нашого зору. Саме тому потрібно дуже дбайливо ставитися до своїх очей і зору в цілому.

На сьогоднішній день існують вітамінні комплекси для підтримки хорошого зору. Розвиток медицини не стоїть на місці, щороку медики розробляють все більше і більше лікарських засобів по догляду за очима. 

Традиційний і дуже смачний спосіб підтримувати свій зір в тонусі - це вживати смачну і корисну ягоду - чорницю. У чорниці дуже багато корисних речовин, які благотворно впливають на зір. Це вітамінний коктейль для очей. Все полягає в тому, що в чорниці дуже багато антиоксидантів, які містяться в плодах і листях чорниці. Ви можете як вживати саму ягоду, так і пити дуже корисні чаї, настояні на листях ягоди.

Ягода сприяє поліпшенню зору завдяки посиленню кровообігу, розширення судин, регенерації тканини сітківки. Якщо Ви почнете приймати цей вітамінний коктейль, Ви незабаром помітите, що у Вас видимість навіть в темний час доби покращилась. Так само чорниця допоможе Вам зняти втому з очей, якщо Ви безпосередньо працюєте за комп'ютером, багато читаєте, перебувайте тривалий час при штучному світлі або регулярно водите автомобіль. Підвищені навантаження більше не будуть для Вас проблемою, чорниця підніме тонус очей вже через кілька днів після її прийому.

Вітамінний комплекс для зору

Так само не менш важливим залишається той факт, що потрібно приймати і фармацевтичні вітамінні комплекси для підтримки зору. Зараз можна знайти величезну кількість вітамінів для очей, головне перед їх прийомом пройти детальну консультацію у лікаря-офтальмолога. Саме він, провівши обстеження, зможе дати правильні рекомендації та прописати відповідний для Вас вітамінний комплекс. Самостійно купувати і пити вітаміни небезпечно для здоров'я, будьте особливо уважними.

І не бійтеся приймати вітаміни в таблетках. Вони всі складаються з натуральних компонентів і рослинних речовин. Приймати вітаміни для очей краще всього два рази на рік. Науково доведено, що найкращий час для прийому вітамінів - це після зимового періоду та восени, перед початком зими, так як взимку зазвичай у кожного організму трапляється вітамінний голод. Підготуйте свій організм заздалегідь до цього, потурбуйтеся про свій зір.

Так само можна застосовувати і вітаміни для очей в формі крапель. Вітамінні краплі - це нічим не гірший варіант від  запропонованих вище. Але потрібно бути так само акуратним. Для початку потрібно проконсультуватися у фахівця, так як краплі прописують курсами. Приймати їх самостійно призначеним способом не потрібно. Якщо Ви носите контактні лінзи, окуляри - це відмінний варіант для Вас.

Слідкуйте за своїм здоров'ям, приймайте вітаміни і будьте здорові.