Сучасні моделі кольорових контактних лінз розроблені за новими технологіями та роблять носіння абсолютно безпечним. Дизайнери вирішили відірватися по повній та пропонують найрізноманітніші види кольорових лінз.

Лінзи того чи іншого кольору можуть носити люди, які потребують корекцію зору. Також ці лінзи застосовують в косметичних цілях.

Підібрати лінзи не так просто, тут потрібно враховувати колір волосся, тон шкіри, аксесуари, які ви зазвичай носите. Щоб союз був максимально гармонійний з вашим образом, слід враховувати декілька факторів.

Останнім часом молодь все більше стала експериментувати з темними відтінками. Чорні лінзи на піку популярності. Такий колір зробить ваш погляд виразним та суворим. Образ пристрасної персони гарантовано.

Чули ви що-небудь про склеральні лінзи? Вони здатні перекрити повністю білок ока. Зрозуміло, що такий варіант не підійде на кожен день, але для створення образу на тематичну вечірку - те що треба.

 Склеральні лінзи також використовують при:

  • вроджених дефектах очей;
  • косоокості;
  • побічних післяопераційних ефектах;
  • опіках;
  • лікуванні кератоконуса.

Для придбання кольорових лінз темних відтінків ви можете скористатися інтернет-магазином Kievlinza.ua. Тут ви знайдете різні варіації чорних лінз.

Ми допоможемо створити вам новий образ!