Solente – український бренд, що з 2017 року працює на поліпшення якості життя людей з порушеннями зору, а також пропонує продукцію без діоптрій, такі як сонцезахисні окуляри та кольорові лінзи. Він створений справжніми професіоналами із багаторічним досвідом на оптичному ринку.

 

Уся продукція бренду пройшла сертифікацію згідно із вимогами українського законодавства, тож Ви можете бути впевнені у якості та безпеці наших товарів. Вони виготовляються лише на сучасному обладнанні заводів Італії, Іспанії, Туреччини, Кореї, Малайзії та Китаю.

 

Чималий асортимент торгової марки постійно розширюється, що дозволить задовольнити саме Ваші потреби. Solente пропонує як контактні лінзи для корекції зору та кольорові лінзи, так і засоби для догляду за ними та аксесуари до них. Особливої уваги заслуговують лінзи Impero і Sitara, адже вони мають кращі показники киснепроникності на українському ринку.

 

Різноманітні дизайни оправ на будь-який смак та окулярні лінзи з покриттями та без дозволять виробити окуляри згідно з Вашим рецептом. А приємні ціни роблять корекцію зору більш доступною.