Сучасні модні тенденції дозволяють з легкістю залишатися у тренді, адже нині існує безліч актуальних моделей аксесуарів на будь-який смак. Різноманіття форм, кольорів та матеріалів залишає простір для фантазії. Для того, щоб Ви змогли обрати свою ідеальну оправу та сонцезахисні окуляри на 2024 рік, ми підготували для Вас основні тренди окулярів, що підкреслять Ваш індивідуальний стиль.

 

Актуальні форми оправ

 

  • “Котяче око” та “лисички” в тренді вже декілька сезонів. Надзвичайно жіночні форми з витягнутими кутами досі актуальні, адже вони чудово доповнять як діловий образ, так і вбрання для особливих випадків. Класичні та одночасно кокетливі “кішечки” або трохи вужчі за формою “лисички” — вибір за Вами!

 

  • Окуляри з однією лінзою. Моделі, що нагадують маску та більш спортивні варіанти ергономічної та витягнутої форми нині неймовірно трендові. Додайте у свій образ енергію та драйв за допомогою такого дизайну!

 

  • Оверсайз у стилі 70-х. Окуляри, що закривають пів обличчя, особливо у масивній оправі червоних чи коричневих кольорів додають ретро-акценти та роблять Ваш лук більш цікавим. Якщо ж Вам не до вподоби вінтажні деталі, можна обрати і більш сучасний гіпероверсайз дизайн.

 

  • Авіатори. Найбільш актуальні та вишукані варіанти виконані у тонкій металевій оправі, а кольорові лінзи допоможуть додати класичній моделі більш свіжого звучання.

 

  • Круглі окуляри підходять не всім, але вони однозначно привертають увагу. Ця форма знову набирає популярність, тому представлена у різноманітних кольорах та розмірах, що дозволяє обрати ту, що найкраще підкреслить Ваші риси обличчя.

 

  • Модні восьмигранні оправи чудово Вам підійдуть, якщо Ви втомилися від класичних форм. Нині більш трендові моделі мають дещо пом'якшену гостроту кутів. Цікаво виглядають і інші геометричні форми оправ, наприклад, трикутна, що також буде актуальна у цьому році.

 

  • Футуристичні окуляри — оригінальний та сміливий спосіб виділитися із натовпу у 2024 році. Можна розглянути як тонкі, так і більш масивні моделі. Всього одна деталь в образі — і всі погляди спрямовані на вас!

 

  • Вузькі та довгі окуляри, особливо овальної форми, знову на піку популярності. Овальні оправи можуть бути як стриманими та жіночними, так і доволі зухвалими. Вони завжди виглядають дуже стильно, тож спробуйте таку оправу, якщо хочете освіжити свій лук.

 

 

Актуальні кольори оправ

 

  • Актуальними є оправи з принтами, серед яких особливо вирізняється черепаший принт. Також можна спробувати й інші анімалістичні принти, смужки тощо, адже в цьому сезоні буде з чого обрати.

 

  • Яскраві оправи також усе ще в тренді. Не дивно, адже вони додають родзинку образу та підіймають настрій. А для більш ніжних луків розгляньте окуляри пастельних відтінків. Для гармонічного вигляду можна придбати окуляри, в яких лінзи в одному кольорі з оправою.

 

  • Якщо ж Ви не готові підкорювати світ яскравими барвами, то надзвичайно актуальними є прозорі оправи. Вони виглядають ніжно та вишукано, тому не будуть акцентувати на собі увагу.

 

  • Не можете обрати серед кольорових та прозорих моделей? Тоді обирайте градієнт! Одночасно вишукані та яскраві оправи з переходом кольорів набирають популярності у 2024 році.

 

  • Цього року металеві оправи займають центральне місце. Вони чудово виглядають як на чоловіках, так і на жінках, а також бувають різних форм та моделей, тож Ви зможете легко знайти ідеальну металеву оправу, що підкреслить Ваші риси обличчя.

 

 

Актуальні кольори лінз

 

  • Кольорові лінзи сьогодні актуальні як ніколи. Яскраві барви усіх кольорів веселки можна буде зустріти на сонцезахисних окулярах 2024 року. Розфарбуйте навколишній світ яскравими відтінками!

 

  • Градієнтні лінзи класичних темних відтінків, такі як коричневий та сірий, виглядають дуже стильно. В цьому сезоні такі кольори більш актуальні, ніж яскраве кольорове омбре.

 

  • Абсолютно чорні окуляри виглядають надзвичайно ефектно. А в тандемі із Total Black образом, у якому немає місця для інших кольорів, вони особливо приголомшливі.

 

 

 

Мода на окуляри 2024 року чудово показує те, що нині немає рамок у зовнішньому вигляді та кожен може виглядати так, як забажає. А практично усі модні моделі оправ та сонцезахисних окулярів від Solente Ви зможете знайти в інтернет-магазині та оптиках Київлінза!