Великій кількості людей неодноразово приходила думка про зміну кольору очей, ми розповімо вам про абсолютно безпечний метод, який наповнить ваші очі потрібнім відтінком. Інформація буде корисною і для тих, у кого поганий зір.

Використання м'яких контактних лінз дасть очікуваний результат, так як вони наділені ефектом заміни виду та кольору райдужної оболонки ока. На що ми в першу чергу звертаємо увагу, контактуючи зі співрозмовником? Саме так! На очі контактуючої з нами людини. Навряд чи хтось сперечатиметься з фактом, що сила виразності очей впливає на перше враження про людину. Саме з цієї причини кольорові лінзи настільки популярні серед користувачів контактної продукції.

При цьому натуральний колір райдужної оболонки очей ніяк не впливає на кінцевий результат , кольорові лінзи здатні повністю перекрити ваш власний колір. Якщо говорити про відтіночні лінзи, то вони добре підкреслюють природний колір очей і рекомендовані для людей зі світлими очима.

Кольоровими лінзами також можуть користуватися люди, які мають 100% зір. Такі лінзи існують як нульовими, так і з діоптріями, тобто призначені для корекції зору.

Як ви вже зрозуміли, лінза може містити в собі одночасно дві складові: декоративну і коригуючу.

Кольорові лінзи діляться на 3 типи:

  • Лінзи, коригуючі відтінок очей;
  • Кардинально змінюючі колір очей;
  • Лінзи з малюнком (карнавальні).

Користуючись одним із зазначених типів контактних лінз, можете бути спокійними, бо сприйняття кольорів навколишнього середовища ніяк не зміниться, так само як і глибина погляду.

Ви можете придбати лінзи в різних варіаціях кольорової гами та режиму заміни. Високий коефіцієнт утримання води та ступінь киснепроникливості сприятимуть повній безпеці здоров'я очей під час зазначених термінів використання.

Якщо ви все-таки вирішили радикально змінити імідж та набути нового образу, інтернет-магазин Kievlinza.ua допоможе вам в цьому. В наявності є великий вибір м'яких кольорових контактних лінз.

Ми працюємо з найбільшими провідними виробниками на ринку України: Alcon, Bausch & Lomb, Cooper Vision, Likon.