Інтернет-магазин та оптичні салони Київлінза збирають гроші на хімічні грілки та бандажі для ЗСУ! Як і кожен свідомий український бізнес, ми не можемо залишатись осторонь та допомагаємо нашим захисникам. Долучайтесь до збору та оформте благодійне замовлення на такі необхідні на передовій грілку чи бандаж! Зробити це можна, завітавши до мережі наших оптик, оформити благодійний внесок в інтернет-магазині, або написати нам у Viber, Telegram чи в Direct.

 

Одноразові хімічні грілки SOLENTE незамінні при суворих погодних умовах та допоможуть швидко зігрітись, при цьому довго підтримуючи тепло. За 10 хвилин грілка нагрівається до 48-50°С, зберігаючи температуру 8-12 годин. Всього 15 гривень — і один захисник у теплі!

 

За 100 гривень Ви можете придбати для наших воїнів компресійний бандаж SOLENTE, що допомагає зупинити кров при пораненнях та врятувати життя. Він пройшов через стерилізацію гама-випромінюванням, а спеціальні застібки надійно фіксують його на місці. Абсорбуюча частина зупиняє крововтрату навіть при масштабних пошкодженнях. Довжина регулюється до 4 метрів, а зручне пакування дозволяє скористатись виробом навіть однією рукою.

 

Ми щиро дякуємо усім, хто вже долучився до збору! Завдяки Вашим зусиллям чимало грілок та бандажів ми відправили на передову, звіти про що можна переглянути за посиланням.