Кожна людина — неповторна, вона має персональні потреби, унікальну будову очей, власні зорові особливості, що потребують корекції чи захисту від навколишніх чинників. Тож і підхід до вирішення поставлених завдань повинен бути індивідуальним.

 

Що таке складські лінзи?

 

Так звані “складські” лінзи, наприклад, Joana від Solente, при виготовленні враховують усереднені показники, щоб охопити більшу кількість споживачів. Такі лінзи мають стандартні розміри та багатофункціональні покриття, але не враховують Ваші індивідуальні особливості (посадку оправи, кут нахилу оправи, відстань від лінзи до ока). Ці лінзи дешевші та, як правило, займають менше часу для виготовлення. Вони випускаються серійно та великими партіями.

 

Лінзи індивідуального виготовлення

 

Лінзи індивідуального виготовлення, такі як Solente Samira, виробляються на заводі, враховуючи всі особливості Вашого рецепту, а також Ваші зорові звички, параметри оправи, стилістичні побажання та Ваш спосіб життя. Велика ймовірність того, що Вам потрібні саме такі лінзи, існує у випадку, якщо:

  • Ви потребуєте корекції з великим мінусом чи плюсом.
  • Маєте складний рецепт (складна астигматика або нестандартна міжзінична відстань).
  • Особливості будови Вашого зорового апарату вимагають індивідуального підходу.
  • Ви маєте потребу в лінзах складного дизайну, наприклад, біфокальні, прогресивні чи офісні, де на одній лінзі розташовуються діоптрії різної оптичної сили.
  • На лінзи необхідно нанести складні покриття, або ж Ви бажаєте фотохромні чи тоновані лінзи нестандартних кольорів або з додатковим захисним покриттям.

У цих випадках при виготовленні лінзи враховують індивідуальні особливості клієнта, тобто їх виробляють спеціально для Вас. При створенні на фабриці вони проходять декілька етапів, після чого їх вручну перевіряють на можливі дефекти. Звісно, така робота не може коштувати дешево. Але натомість Ви отримуєте окуляри, що дозволяють Вашому зоровому апарату працювати правильно, а Ви будете насолоджуватись комфортом.

 

Пройдіть комплексну перевірку зору та сумлінно дотримуйтесь рекомендацій офтальмолога, а Київлінза допоможе Вам отримати окуляри, що задовольнятимуть Ваші потреби.